tarieven

Eerste consult gratis

Het eerste, oriënterend gesprek voor jongeren is gratis. Omdat je het verdient dat er iemand naar je luistert. Zo kun je je verhaal doen, samen met je ouders of verzorgers erbij bijvoorbeeld. Maar je mag ook eerst alleen komen. En kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Word ik vergoed?

Een consult voor jongeren kost vervolgens 75 euro voor drie kwartier (inclusief 21% BTW). Het is natuurlijk belangrijk te weten of dit vergoed wordt. Elke verzekering regelt dit weer anders. Dat kost even tijd om het uit te zoeken, maar het loont de moeite om dit samen met je ouders goed te doen. Het ligt er namelijk aan hoe je verzekert bent en bij wie. Verzekeringen zoals Unive en VGZ Trias bijvoorbeeld, verzekeren ook neurofeedback-trajecten. We kunnen daar in een eerste gesprek direct goed naar kijken. Dus neem je verzekeringspas mee!

Mogelijkheden divers

Binnen mijn praktijk zijn er verder nog meerdere mogelijkheden voor vergoedingen. Je ouders of verzorgers kunnen hier altijd contact over opnemen met mij. Er zijn mogelijkheden via de huisarts met een verwijsbrief in de basis GGZ tot maximaal 12 behandelsessies, en bij ernstige klachten via de specialistische GGZ met trajecten voor een jaar of langer.

Geen wachtlijsten

In mijn praktijk werk ik zonder wachtlijsten en geef je de persoonlijke aandacht die jij nodig hebt. Je zal merken dat je met 4 of 6 bezoekjes alweer veel lekkerder in je vel zit. Dus bel of mail me, ook als je eerst alleen maar je verhaal kwijt wilt. Dan kijken we samen wat er mogelijk is. Jij moet het wel zelf doen, maar je doet het niet alleen. Ik loop een stukje met je mee.