hulp voor jongeren

SPARK your life

Hulp voor jongeren omdat jij het even niet meer ziet zitten, daar heb jij behoefte aan. Dus fijn dat je hier bent! Want SPARK is er ook zeker voor jou. Jongeren die een steuntje in de rug verdienen omdat het even niet zo lekker gaat. Er zijn spanningen thuis, of op school, misschien word je gepest, heb je ADHD, ben je somber, heb je een eetprobleem, of zit je gewoon niet lekker in je vel. Gelukkig kun je hier iets aan doen!

SPARK biedt hulp voor jongeren

Het is fijn om je hart te luchten. SPARK biedt hulp voor jongeren met een luisterend oor, een beetje wijsheid en een stukje gereedschap waarmee je vooruit kunt en je je weer sterker gaat voelen. Je leert vertrouwen op jezelf en kan weer meer lachen. Je moet het wel zelf doen, maar je staat niet alleen. Verandering doe je samen!

Nieuwste programma’s en braingames

SPARK speelt in op de actuele ontwikkelingen met hulp voor jongeren. We hebben niet alleen gesprekken, maar kunnen ook met behulp van de nieuwste programma’s en “braingames” je hersenen helpen op een andere manier naar problemen te kijken en met situaties om te gaan. Je zult merken dat je met 6 bezoekjes al weer veel lekkerder in je vel zit. En als je langer nodig hebt, kan dat natuurlijk ook.

Hulp voor jongeren zoals jij

Kijk gerust rond op de site van SPARK. Je kunt lezen welke hulp voor jongeren ik bied, welke klachten ik behandel, waaronder AD(H)D, PDD NOS en Autisme, en over mijn behandelmethoden zoals cogmed. En als je vragen hebt of iets kwijt wilt, kun je mij altijd mailen. Maar je kunt natuurlijk ook samen met je ouders een afspraak maken voor een oriënterend gesprek. Voor jongeren is een eerste gesprek kosteloos.