hulp voor jong volwassenen

Hulp voor jong volwassenen

De tijd is onvoorspelbaar en zeker als je jong bent kan dat allerlei vragen oproepen. Tijdens jouw studie, als je net begonnen bent met een nieuwe baan of als je keuzes moet maken bijvoorbeeld.  Er komt veel op je af en dat maakt het soms lastig om de weg te vinden en jezelf staande te houden. Daarom biedt s p a r k behandeling en hulp voor jong volwassenen aan.

Lucht je hart

Als de druk te hoog oploopt, kan dat steeds meer gevoelens van twijfel, onzekerheid of boosheid oproepen. Ga je je isoleren, pieker je te veel of raak je gestresst? Het helpt om allereerst je hart te luchten als je verstrikt raakt in alles wat er speelt. Want misschien zoek je te veel afleiding op social media of ga je (steeds meer) verdovende middelen gebruiken bijvoorbeeld. En zie je even niet meer de weg vooruit. 

Een nieuw perspectief

Juist in deze overgangsfase naar volwassenheid is het goed om stil te staan bij jouw eigen normen en waarden. Los van maatschappelijke normen of hoe je opgevoed bent. Wat voel ik? Wat is belangrijk en waardevol voor mij? Wat wil ik? Marcus van den Roovaart biedt een luisterend oor en helpt je op weg met een schatkist aan kennis, ervaring en praktische tools!

Samen knopen ontwarren

Leren vertrouwen op wat jij voelt en daar trouw aan durven blijven. Het is een uitdaging om authentiek te zijn in een wereld die jou graag plaatjes voorhoudt. Door samen knopen te ontwarren, halen we de essentie naar boven van wat echt belangrijk is. En dit zal jou helpen om uit de veelheid en drukte van alle dag bij jezelf uit te komen.

Meer info?

Als je nog vragen hebt of mij wilt spreken om te voelen of het klikt, schroom niet om mij te bellen! Je kunt ook mailen of via whatsapp een berichtje sturen: Marcus en ik neem zo snel mogelijk contact met je op: