behandelingen

De eerste behandeling

De eerste van de behandelingen is om kennis te maken en te voelen of het klikt tussen ons. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Zodat ik je in deze moeilijke fase kan helpen op jezelf te blijven vertrouwen. Want jij hebt het vermogen om hier uit te komen. Ik loop alleen een stukje met je mee.

Lucht je hart

De eerste afspraak kan je je hart luchten en je verhaal doen. Ik zal vragen stellen en heel goed naar je luisteren, ook vooral tussen de regels. Om te voelen wat er bij je speelt.

De oorzaak van je probleem

We zoomen al snel in op de oorzaak. Dat kan confronterend zijn. Én biedt je nieuw perspectief. Aan het eind van de eerste afspraak kan ik je zeggen wat ik voor je kan doen. Waar we samen aan kunnen werken in de behandelingen. En ook hoe lang een traject ongeveer zal duren.

Behandelingen op maat

Afhankelijk van jouw specifieke vraag, kan ik verschillende behandelmethodes inzetten, zoals neuropsychologisch onderzoek, meditatie&mindfulness, hartcoherentie of Nes. Dit kan ondersteuning bieden, maar het kan ook zijn dat we het helemaal niet gebruiken. Want ik stem mijn behandelingen af op jou, en niet andersom.

Pijn is groei

Ik geef huiswerkopdrachten mee die je helpen oude patronen los te laten. Zodat er ruimte komt in jezelf én de omstandigheden waar je je in bevindt. En ik laat je ook vooral zien wat er allemaal goed gaat. Of op zijn minst beter. Zodat je (weer) gaat vertrouwen op wie je bent en wat je kan.

Contact voor behandelingen

Je kan meer dan je denkt. Dit is jouw mogelijkheid tot groei, zowel mentaal, emotioneel als fysiek. Zodat je groei diepgaand en blijvend is! Dus bel of mail me, dan kan ik zeggen welke behandeling ik je kan geven.