CV Marcus van den Roovaart

s p a r k voor diagnose en behandeling

In 2008 heeft Marcus van den Roovaart s p a r k  opgericht. Ontstaan vanuit de behoefte om ook individuen (en teams of de totale organisatie) te kunnen adviseren en behandelen. Hij heeft zich de afgelopen 8 jaar bekwaamd in diagnose en behandeling van de minder ernstige vormen van psychologische ziektebeelden. Zijn specialisme ligt op het vlak van stress management, burnout, angsten en depressies.

registerpsycholoog A & O, coach en trainer

Marcus van den Roovaart is gekwalificeerd in het gebruik van meerdere diagnostische instrumenten, neuropsychologisch onderzoek  en verscheidende behandelmethoden. Advies, coaching en training, in combinatie met zijn psychologische praktijk, is de meerwaarde van zijn expertise. 

 Marcus van den Roovaart

Marcus van den Roovaart heeft meer dan 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven en vele opdrachten uitgevoerd op het gebied van analyseren, begeleiden en trainen van midden- en hoger kader.  Zowel op het vlak van reïntegratie trajecten, conflicten, (cultuur)veranderingsprocessen, en teambuilding. Meer info over zakelijke coaching http://www.sparktofire.nl

achtergrond

Na zijn studie Psychologie richtte Marcus van den Roovaart met vijf partners Flyover Management Advies en Training op. Flyover  was specialist in het ontwikkelen van trainingsvormen en de implementatie van gedragsmatige- en attitude veranderingen in bedrijven en organisaties. Flyover Management is actief gebleven tot 2011.

Naast zijn zelfstandig ondernemerschap was Marcus van den Roovaart tevens werkzaam als senior traininer bij BOB Opleiding training & advies en bij Hauptmeijer & Clotscher;  specialist in het begeleiden van veranderingsprocessen in de ‘fit’ tussen individuen en organisaties: assessment,  onderzoeken voor selectie- en ontwikkeling van organisaties en overheid; als mede loopbaanbegeleiding en outplacement.