relatietherapie

relatie therapie psycholoog HarderwijkRelatietherapie bij psycholoog harderwijk?

Je bent al een tijdje samen, en alles lijkt goed te gaan. Maar toch verlies je elkaar een beetje uit het oog. En doe je in alle drukte ook steeds minder moeite voor elkaar. Even stil staan bij wat je vindt dat niet zo goed gaat, doen we niet zo snel. Daarom is relatietherapie bij psycholoog harderwijk een goede investering. En kan je veel ellende voorkomen.

Crisis

Maar waarschijnlijk ben je hier vooral omdat je samen in een soort van crisis bent beland. Er zijn veel irritaties, pijn en verdriet. Je verstaat de ander niet echt (meer), of je voelt je niet begrepen. Ook als een van jullie twee psychische problemen heeft, waar de ander moeilijk mee om kan gaan. Het beïnvloedt je kwaliteit van leven en er wordt niet echt meer gelachen.

Wil je allebei?

Er is blijkbaar reden genoeg om nu stil te staan en te investeren in jezelf én je relatie. Maar it takes two to tango, zeg ik altijd. Dat betekent dat de wil en bereidheid er bij jullie allebei moet zijn om iets te willen veranderen. Dus als jullie voor relatietherapie bij psycholoog harderwijk willen komen, zal ik in de eerste afspraken zowel met jullie samen als met ieder apart werken aan wat daarvoor nodig is.

Samen door of uit elkaar

Het is niet altijd een happy end samen. Ook niet als je daar moeite voor doet. Maar dan juist kan een goede begeleiding je helpen uiteindelijk op een waardige manier uit elkaar te gaan. Niet alleen voor jezelf maar ook voor jullie eventuele kinderen . Want alles wat je niet afrondt in deze relatie, neem je weer mee naar een volgende. Met alle gevolgen van dien.

Relatietherapie bij psycholoog Harderwijk

Heb je nog vragen?  Bel me op, maak een afspraak voor relatietherapie bij psycholoog harderwijk, en ik zal jullie zeggen wat ik voor jullie kan doen. Ook op onze andere site sparktofire kun je meer informatie vinden over coaching bij relatieproblemen.