relatietherapie

relatie therapie psycholoog Harderwijk

relatieproblemen

Ieder stel dat op zoek is naar meer verdieping, zal baat hebben bij relatietherapie of coaching. Misschien zijn jullie vastgelopen of staan jullie op het punt om uit elkaar te gaan. Het is belangrijk dat eenieder bereid is naar zijn of haar aandeel te kijken. En er iets mee wil doen.

communicatie begint bij jezelf

Een gezonde relatie begint bij jezelf. Wat is jouw aandeel in de relatieproblemen en hoe neem je daar verantwoording voor? En hoe communiceer je dit met je partner? Het is niet makkelijk om vanuit bekende patronen tot nieuwe inzichten te komen. Daar heb je soms hulp bij nodig met relatietherapie.

Crisis

Waarschijnlijk ben je hier omdat je samen in een soort van crisis bent beland. Er zijn veel irritaties, pijn en verdriet. Je verstaat de ander niet echt (meer), of je voelt je niet begrepen. Ook als een van jullie twee psychische problemen heeft, waar de ander moeilijk mee om kan gaan. Het beïnvloedt je kwaliteit van leven en er wordt niet echt meer gelachen.

vaste patronen doorbreken

Een relatietherapie of coaching helpt hardnekkige patronen te doorbreken. Meer inzicht krijgen in waar jullie vastlopen en wat er nodig is om te kunnen veranderen. Ook als jullie besluiten de relatie te beëindigen, is er altijd winst! Want problemen die je niet uitwerkt, neem je weer mee naar een volgende relatie.

relatieproblemen de ruimte geven

Je doet het nooit alleen voor jezelf, maar ook voor de ander. Een coaching voor jullie relatieproblemen, kan veel strijd en pijn doen voorkomen. Ook voor eventuele kinderen. Samen geef je ruimte voor verdieping, met meer ontspanning, humor en intimiteit.

Samen door of uit elkaar

Het is niet altijd een happy end samen. Ook niet als je daar moeite voor doet. Maar dan juist kan een goede begeleiding je helpen uiteindelijk op een waardige manier uit elkaar te gaan. Niet alleen voor jezelf maar ook voor jullie eventuele kinderen.

Relatietherapie bij psycholoog Harderwijk

In overleg komen we samen tot een traject op maat. Soms is het fijn om ook een keer alleen langs te komen, zonder jouw partner erbij. Hoe we dit traject invullen, beslissen we met elkaar. En als je nog vragen hebt, kan je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

Ik sta je graag te woord en laat je weten wat ik voor jullie kan doen.