ontwikkelingsvraag

zelfonderzoek en groei

Je hoeft niet altijd een duidelijke klacht te hebben om met mij in gesprek te willen. Maar er spelen wel dingen die je in jezelf wilt onderzoeken. En dan is het fijn dat er iemand met je mee kan kijken en wij samen jouw ontwikkelingsvraag kunnen benoemen. Om hier vervolgens mee aan de slag te kunnen gaan.

persoonlijke ontwikkeling

Het kan zijn dat je terugkerend tegen hetzelfde aanloopt in jouw leven. Er is een rode draad van gebeurtenissen die zich herhalen. Of er is iets wat je maar niet echt helder krijgt voor jezelf. Of je voelt dat je niet optimaal functioneert of uit de verf komt. Je vindt het fijn dit bespreekbaar te maken, jouw lessen te trekken uit het verleden en de vruchten hiervan te plukken.

feedback en de juiste tools

Ons persoonlijk ontwikkelen doen we allemaal. En dat dat soms vragen oproept, zal iedereen herkennen. Zowel in relatie tot je werk, jouw priveleven, jouw partner, familie of vrienden. Je neemt jezelf immers overal mee naar toe. Ik help je bij jouw ontwikkelingsvraag, geef feedback en bied de juiste tools die jou meer inzicht geven in waar je nu staat en waar je lessen liggen.

coaching bij ontwikkelingsvraag

Soms is de grens tussen psychische onbalans of persoonlijke ontwikkelingsvraag niet helemaal scherp te benoemen. Want alles is met alles verbonden. Ik heb jarenlange ervaring zowel in het behandelen van psychische stoornissen als het coachen van klanten bij een ontwikkelingsvraag. En dat is ook het mooie aan mijn vak, mensen dichter bij zichzelf brengen, met meer kwaliteit van leven.

vrijblijvend in gesprek

Bij vragen, voor overleg over een ontwikkelingsvraag of gewoon omdat je even kennis wilt maken: bel mij! Dan kijken of er een klik is om een afspraak te maken. En als ik met andere klanten in gesprek ben, spreek dan even in en dan bel ik je zo snel mogelijk terug. Je kunt ook nog kijken op onze andere website sparktofire voor meer informatie.