burnout & stress

Burnout therapie HarderwijkTe veel stress?

Met een burnout ben je opgebrand en is de laatste kans om jezelf serieus te nemen. Je negeert waarschijnlijk al te lang je gevoel dat er iets niet goed gaat. Geen tijd voor de nodige ontspanning of herstel. Je motivatie is weg, je wordt cynisch of je zelfvertrouwen staat op een laag pitje.

Symptomen burnout

Als je op weg bent naar een burnout, heb je al heel veel laten passeren. Maar waarom? Je lijkt haast verslaafd aan activiteit en werk. Toch is stress is niet alleen maar negatief.  Stress hoort bij het leven. Daar ontkomt niemand aan.  Er bestaat geen leerproces zonder stress, het doet je groeien, creatief zijn, en topprestaties leveren.

Positief omgaan met stress

Maar hoe ga je om met stress? Ga je eronder gebukt of kan je het gebruiken als een bron van kracht en vitaliteit. En in hoeverre ben je in staat tijdig een antwoord te geven op de signalen van té veel stress? Want stress signalen kunnen in een veel eerder stadium gezien, ervaren en aangepakt worden.

Ongrijpbare klachten?

Dus kom op tijd. Misschien heb je nog geen burn-out, maar herken je wel de signalen die hier genoemd worden. En ben je ongerust. Dan is het tijd om mij te bellen of te mailen.  Burnout & stress behandeling is een van mijn specialiteiten. Ik heb hier veel mensen in korte tijd met succes in begeleid.

Bekijk de burnout signalenlijst

Ga in gesprek

Wij kijken samen hoe je met jezelf omgaat, en waar verandering nodig is. Persoonlijke groei is een belangrijk onderdeel van een burnout & stress behandeling. Ik leer je te luisteren naar de signalen. Dit is jouw kans om jezelf beter te doorgronden en keuzes te maken die écht belangrijk zijn. En dit zal raken aan alles wat je leven inhoudt en zin geeft, van levenskracht tot relaties tot efficiency op je werk.

Voor burnout kun je ook kijken op onze andere webstite sparktofire